List of Public & Private Banks(E-Book)

When it comes to banking and government exams, there is one topic that is usually seen almost in every exam. The topic is List of Public & Private Banks of India – their Headquarters, Taglines & Chairpersons. We have compiled a list of banks in order to help you with the complete list in one place. This is updated as per the latest information of 2020. Chairpersons and the Taglines are the most frequently seen questions in the exams, which is precisely covered here in this eBook.

List of Public & Private Banks(E-Book)

List of Public & Private Banks – Sample Questions From Topic

Q1) What is the tagline of Andhra Bank?

Ans: Where India Banks

Q2) Who is the chairperson of Allahabad Bank?

Ans: SS Mallikarjun Rao

Q3) Where is the Headquarter of Bank of Baroda?

Ans: Vadodara

Q4) What is the Tagline of HDFC Bank?

Ans: We Understand Your World

List of Public & Private Banks(E-Book)

Q5) Where is the headquarter of Karnataka Bank?

Ans: Mangaluru

Q6) Who is the Chairman of Punjab National Bank?

Ans: Sunil Mehta

Q7) Where is the Headquarter of the United Bank of India?

Ans: Kolkata

Q8) When was Allahabad Bank founded?

Ans: 1865

 

Download the Complete list and know more such details: Click Here

 

 

 

 

 

 

Must Read DisclaimerGrabNaukri.com is only for the Educational Purpose & Govt. Job links provider. We are not owner of any Book, Notes, Magazine, PDF Materials, eBooks Available on it, neither it been Created nor Scanned. We are only provide the link and Material already Available on the Internet. If any violates the Law or there is a Problem so Please Just CONTACT US.